Ποιοι είμαστε

H peopleatwork hellas ιδρύθηκε το 2008 από τον Νίκο Πρατσίδη, διευθυντικό στέλεχος στον τομέα Ανθρώπινου Δυναμικού, με 20ετή εμπειρία σε επώνυμες επιχειρήσεις (ΑΘΗΝΑΪΚΗ ΖΥΘΟΠΟΙΪΑ, ΝΙΚΗ- S/M ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ, REGENCY CASINO THESSALONIKI, BOUTARI). Αποτελεί ένα γραφείο-boutique με ολοκληρωμένες υπηρεσίες Ανθρώπινου Δυναμικού, προσαρμοσμένες στις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε εταιρίας-πελάτη.

Λόγω της εμπειρίας των στελεχών της σε λειτουργικές θέσεις Ανθρώπινου Δυναμικού σε μεγάλες εταιρίες, η peopleatwork hellas διαθέτει το συγκριτικό πλεονέκτημα να "μπορεί να βλέπει τα πράγματα και από τις δυο πλευρές του τραπεζιού". Με τον τρόπο αυτό, λειτουργεί όχι μόνο ως σύμβουλος αλλά ως το outsourcing στέλεχος Ανθρώπινου Δυναμικού για κάθε εταιρία, που γνωρίζει από μέσα τις ιδιαίτερες ανάγκες και τη φιλοσοφία της.

Τα γραφεία της peopleatwork hellas βρίσκονται στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, κοντά στο λιμάνι της πόλης.

Η δραστηριοποίηση της ξεκινά από τη Θεσσαλονίκη, εστιάζεται στην Βόρεια Ελλάδα, και απλώνεται σε όλη την χώρα, καθώς υλοποιούνται με επιτυχία projects πανελλαδικά.

Όραμα

Η ενεργός και αποτελεσματική συμμετοχή μας στην αξιοποίηση του Ανθρώπινου Παράγοντα μέσα στην επιχείρηση. 

Οι στόχοι μας
  • Η επίτευξη των επιχειρηματικών στόχων των εταιριών-πελατών μας, μέσα από την επιτυχή στελέχωση των θέσεων με τα κατάλληλα στελέχη
  • Η επαγγελματική ανάπτυξη των στελεχών μέσα στις εταιρίες-πελάτες μας, και η υποστήριξη της διαδικασίας αυτής από τις εταιρίες με την ενεργό συμμετοχή μας
  • Η στήριξη και καθοδήγηση των στελεχών σε θέματα Επαγγελματικής Ανάπτυξης
  • Η αποτελεσματική και ολοκληρωμένη υποστήριξη των πελατών μας σε όλο το φάσμα των δραστηριοτήτων Ανθρώπινου Δυναμικού